Is Bitocol betrouwbaar? Review: Bitocol feiten en fabels

Is Bitocol betrouwbaar? Review: Bitocol feiten en fabels

Bitcoin, Crypto, Cryptocurrency, aandelenkoers, cryptomunten: deze woorden heb je vast wel eens gehoord of gelezen hebben of misschien ben je er al mee bezig. Het wordt een steeds grotere trend en er bestaan zelfs academies, tutorials en workshops en cursussen hiervoor. Maar heb je ook gehoord van Bitocol? En van Daytraden? In dit artikel lees je meer over Bitocol, daytraden en over trends van daytraden. Om te beginnen: is Bitocol betrouwbaar? En wat is het eigenlijk? Lees snel verder als je dit wil weten.

Wat is Bitocol?

Bitocol is een platform dat nog niet erg bekend in Nederland is. Het is een platform dat je kunt gebruiken in het Engels, Duits of Italiaans. Je kunt daytraden met Bitocol. Bitocol is pas in 2022 online gegaan, het is dus nog een kersvers platform, maar wel eentje om in de gaten te houden, ondanks dat het nog zo nieuw is. Wist je dat Bitocol naast een eigen community, ook een Academy heeft? Je leert hier te samenwerken en het kan ook nog motiverend zijn. De interface is toegankelijk en dus gebruiksvriendelijk, wat het voor beginners natuurlijk ook erg fijn maakt om te gebruiken. Je kunt snel geld storten en opnemen op dit platform.

Je kunt dus geld opnemen op het platform, je hebt transactiekosten van 0,25% en als je meer dan 250 euro in je wallet overhoudt, krijg je 20% korting op transactiekosten. Het platform heeft een app in ontwikkeling. Het is een erg jong bedrijf, maar heeft een goede toekomstvisie. Je kunt ook geld storten met Crypto, iDeal of een creditcard. Ook heeft het een sterk team wat kan helpen bij het succes dat ze nu al hebben.

Het kiezen van een broker

Als je niet helemaal nieuw bent in de wereld van daytrading en crypto currency, dan heb je misschien wel eens gehoord van een broker. Een broker is een persoon of bedrijf dat een soort van tussenpersoon is tussen de daytrader en de effectenbeurs. Een broker voert taken uit van klanten die uiteenlopen tot helpen met financiële zaken tot informatie geven over de markt. Een brokerk krijgt een deel van de transactiekosten in de vorm van een van tevoren vast bedrag of een bepaald percentage. Je hebt ook verschillende soorten brokers: de ‘normale broker’, Contract For Difference broker en een laagdrempelige broker.

Maar hoe kies je dan een broker? Dat is een goede vraag. Dit hangt af van je eigen situatie en het budget dat je hebt om er aan uit te geven. Het is dus verstandig om de tijd te nemen hierover onderzoek te doen, om zo de juiste broker te vinden. Je kunt tegenwoordig op Google zoeken naar de beste daytrading brokers, of brokers met een bepaald budget, etc. Overigens heeft elke soort broker ook zo zijn eigen voordelen en nadelen waar je mee rekening kunt houden.

Redactie Geneaweb.nl

Redactie Geneaweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *