Zo blijf je bereikbaar als onderneming

Zo blijf je bereikbaar als onderneming

Heb jij onlangs een onderneming gestart? Of ben je van plan dit te doen, maar heb je nog geen idee hoe je de communicatie met klanten gaat aanpakken? Dit artikel geeft je al veel informatie op dit gebied. Zo kun je je voorbereiden en direct aan de slag!

Een zakelijk telefoonnummer

Een zakelijk telefoonnummer zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent, maar je privé telefoon ook voor privé kunt blijven gebruiken. Buiten werktijden hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Al kun je met een zakelijk mobiel wél altijd en overal bereikbaar blijven. Toch iets wat klanten erg waarderen bij een bedrijf! Is je zakelijk mobiel stuk gegaan? Dan is een iPhone reparatie Den Haag zeker aan te raden als je in de buurt woont. Binnen korte tijd sta je alweer buiten en ben je weer bereikbaar voor alle dringende vragen van klanten!

Social media kanalen

Via social media kanalen kun je niet alleen berichten verzenden en zichtbaar zijn voor (potentiële) klanten, ook kun je het gesprek met ze aan gaan. Zeker op social media kanalen als Twitter en Instagram kun je vragen van klanten beantwoorden en oplossingen voor hen bedenken. Groot voordeel hieraan is dat ook andere klanten de vraag en het antwoord kunnen inlezen (als dit niet via een privé gesprek gegaan is uiteraard). Dit scheelt je weer tijd in de toekomst!

Zakelijke e mail

Een zakelijke e mail aanmaken en gebruiken is één van de belangrijkste vormen van zakelijke communicatie. Klanten zullen je namelijk vaak gaan mailen over interessante aanbiedingen en vragen die zij over bestelde producten hebben. Om te voorkomen dat je met e mail te veel tijd kwijt bent aan vragen beantwoorden, kun je het best een veelgestelde vragen pagina aanmaken op je website.

Succes met het opstellen van jouw communicatiestrategie!

Redactie Geneaweb.nl

Redactie Geneaweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *