Zo werkt een Comparison Shopping Service

Zo werkt een Comparison Shopping Service

Je kan om vele redenen prijzen willen vergelijken. Dit is niet meer dan normaal, want uiteindelijk gaat het erom dat jij als koper tevreden bent, en de prijs kan daar enorm bij helpen! Maar ook voor bedrijven kan het handig zijn om online te kijken naar vergelijkingsmogelijkheden. Zo heb je de Google CSS (Google Comparison Shopping Service), maar er zijn online nog veel meer sites die heel handig zijn voor ondernemers en mensen met hun eigen bedrijf! Hieronder zullen een aantal genoemd worden, waaronder Google CCS wordt uitgelegd.

Hoe werkt Google CSS?

Google Comparison Shopping Service is een service voor bedrijven die te maken heeft met marketing. Google biedt hierbij de mogelijkheid om reclames te laten zien, maar als je als bedrijf daarvoor betaalt dan gaat er een groot deel van de winst (die wordt opgehaald wanneer er mensen op de link klikken) toch nog weggegeven. Sites als Bigshopper.nl regelen de vergelijking met deze sites, waardoor je dus makkelijk kan zien of dit voordeliger is dan regulier reclame maken op internet. Je behoudt met Google CSS ook nog eens 100 procent van de winst als je kiest om dit te regelen via Bigshopper, waardoor het ook nog eens voordelig is om het aan te schaffen!

De goedkoopste manier van adverteren

Maar wat is nu de goedkoopste manier van adverteren? Dat is een vraag die veel ondernemers en online marketeers zichzelf stellen. Kies je voor social media? Ga je adverteren in Google? Of ga je aan de slag met content en zet je in SEO?

Er is niet één vast antwoord dat voor ieder bedrijf van toepassing. De beste en meest goedkope manier van adverteren hangt helemaal af van de markt waarin je zit, de concurrentie en de doelstelling. Wel is het zo dat je over het algemeen binnen e-commerce niet meer zonder adverteren in Google kunt. Nadeel van deze vorm van marketing is dat het qua kosten flink in de papieren kan lopen. De kosten per klik stijgen alleen maar, het is dus zaak om hier efficiënt mee om te gaan. Gelukkig is daar Bigshopper.nl. Bigshopper.nl is een CSS partner van Google en één van de grootste vergelijkingswebsites van Europa. Het voordeel van adverteren in Google shopping via een CSS partner is dat je vrijwel meteen tot 20% kosten kan besparen.

Redactie Geneaweb.nl

Redactie Geneaweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *